´╗┐ SAMO 2000

Obrenovac, 20.08.2018

SAMO 2000


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 20.07.2018.
Date 2.000 RSD i ne ─Źekate na naplatnim rampama

Foto:Thinkstock


´╗┐

Minimalni iznos za dopunu ure─Ĺaja za elektronsku naplatu putarine (TAG ure─Ĺaja) na naplatnim rampama, od 15. jula iznosi 2.000 dinara.

Dopunu je mogu─çe izvršiti isklju─Źivo na vidno obele┼żenim saobra─çajnim kanalima na naplatnim stanicama, saopšteno je iz "Puteva Srbije".

Ta odluka je doneta, kako je saopšteno, da bi se svim u─Źesnicima koji se opredele za pla─çanje putarine elektronskim putem omogu─çio komforan prolazak bez zaustavljanja kroz naplatne stanice i zbog u─Źestalih postupaka pojedinih u─Źesnika u saobra─çaju, koji na ENP kanalima dopunjavaju ure─Ĺaje samo za iznos putarine. 

Kako je navedeno, na taj na─Źin, ti u─Źesnici u saobra─çaju izbegavaju eventualno ─Źekanje na prolazima za manuelnu naplatu putarine i prave zastoje u protoku vozila. 

Iz "Puteva Srbije" napominju da u zoni naplatne stanice nije mogu─çe organizovati posebne prodajne punktove za ovu namenu iz bezbednosnih razloga, odnosno zabrane kretanja pešaka. 

Dopuna TAG ure─Ĺaja mo┼że se izvršiti na 148 prodajnih mesta JP "Putevi Srbije" i ovlaš─çenih distributera koja su raspore─Ĺena du┼ż svih deonica auto-puta, na grani─Źnim prelazima, kao i u ve─çim gradovima u Srbiji. 

Na tim prodajnim mestima, dopuna se mo┼że izvršiti u bilo kom iznosu i ostvariti razli─Źiti popusti, zavisno od visine iznosa upla─çenih sredstava, saopšteno je.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE