Obrenovac, 21.05.2019

SAMO 2000


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 20.07.2018.
Date 2.000 RSD i ne čekate na naplatnim rampama

Foto:Thinkstock
Minimalni iznos za dopunu uređaja za elektronsku naplatu putarine (TAG uređaja) na naplatnim rampama, od 15. jula iznosi 2.000 dinara.

Dopunu je moguće izvršiti isključivo na vidno obeleženim saobraćajnim kanalima na naplatnim stanicama, saopšteno je iz "Puteva Srbije".

Ta odluka je doneta, kako je saopšteno, da bi se svim učesnicima koji se opredele za plaćanje putarine elektronskim putem omogućio komforan prolazak bez zaustavljanja kroz naplatne stanice i zbog učestalih postupaka pojedinih učesnika u saobraćaju, koji na ENP kanalima dopunjavaju uređaje samo za iznos putarine. 

Kako je navedeno, na taj način, ti učesnici u saobraćaju izbegavaju eventualno čekanje na prolazima za manuelnu naplatu putarine i prave zastoje u protoku vozila. 

Iz "Puteva Srbije" napominju da u zoni naplatne stanice nije moguće organizovati posebne prodajne punktove za ovu namenu iz bezbednosnih razloga, odnosno zabrane kretanja pešaka. 

Dopuna TAG uređaja može se izvršiti na 148 prodajnih mesta JP "Putevi Srbije" i ovlašćenih distributera koja su raspoređena duž svih deonica auto-puta, na graničnim prelazima, kao i u većim gradovima u Srbiji. 

Na tim prodajnim mestima, dopuna se može izvršiti u bilo kom iznosu i ostvariti različiti popusti, zavisno od visine iznosa uplaćenih sredstava, saopšteno je.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE