Obrenovac, 25.05.2020

Dodeljene nagrade najboljim studentima


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, četvrtak, 03 mart 2016
U Klubu za decu i mlade u Sportsko-kulturnom centru „Obrenovac" danas su uručene nagrade najboljim studentima sa teritorije Gradske opštine Obrenovac.

Foto : Gradska opština Obrenovac
U Klubu za decu i mlade u Sportsko-kulturnom centru „Obrenovac" danas su uručene nagrade najboljim studentima sa teritorije Gradske opštine Obrenovac. 45 najboljih studenata državnih i 5 najboljih studenata privatnih fakulteta dobilo je nagradu u iznosu od po 72.000 dinara, koja će se isplaćivati u dve rate u toku školske 2015/16. godine.

Nagrade studentima uručili su predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i članica Veća zadužena za obrazovanje Olga Mirosavljević.

" Naša tradicionalna aktivnost nagrađivanja najboljih pedeset studenata nastavljena je i ove godine. Trudićemo se da, pored fabrike MEITA, u taj kompleksu u Bariču dođe još kompanija koje će moći da apsorbuju naše kvalitetne kadrove, kako mladi ne bi napuštali svoja sela, Obrenovac i kako ne bi odlazili u inostranstvo. To je nešto što je poraz naše politike i čini, pored sekonomskog prosperiteta koji bi ti mladi ljudi imali u inostranstvu, veliku nesreću njihovim porodicama jer su razdvojeni i jer ne mogu profesionalno da se angažuju i razviju u našoj zemlji. Za sve aplikante koji su se kandidovali za rad u MEIT-i od 15. marta ćemo organizovati besplatni kurs engleskog jezika, do trenutka kada budu pozvani na test. Ne treba kandidati da se stide zbog toga što ne znaju enleski jezik, nego da ga vrlo aktivno uče. Najveći problem je što engleski jezik svi znaju po malo i što je on u takvom obliku neupotrebljiv u profesionalnom smislu." , kazao je Čučković.

Predsednik opštine je svim dobitnicima nagrade poželeo da što pre završe fakultete i da imaju lepu i bogatu profesionalnu karijeru.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE