Obrenovac, 17.09.2019

Održan humanitarni turnir „Trojka iz bloka"


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, subota, 16 april 2016.
Danas je u Obrenovcu održan humanitarni turnir u šutiranju trojki „Trojka iz bloka" koji je realizovala organizacija „Srbi za Srbe".

Foto : Gradska opština Obrenovac (facebook)
Danas je u Obrenovcu održan humanitarni turnir u šutiranju trojki „Trojka iz bloka" koji je realizovala organizacija „Srbi za Srbe".

Miloš Simović, portparol ove organizacije, rekao je da je ovo prvi turnir „Trojka iz bloka" u ovoj godini.

" Ovo je prva manifestacija i turnir koji organizujemo ove godine. Naša organizacija pomaže socijalno ugrožene porodice koje imaju četvoro i više dece. Svako ko se prijavi za učešće u turniru donira 200 dinara. Danas smo u Obrenovcu imali oko 100 prijavljenih, ali i veliki broj privrednika, organizacija i ljudi dobre volje su pomogli u organizaciji. Gradska opština Obrenovac je pored logističke podrške donirala i 50 hiljada dinara. Prikupljenim novcem ćemo pomoći porodicama sa teritorije Gradske opštine Obrenovac, jer se turnir ovde organizuje. Pre dve godine smo donirali 93 hiljade evra obrenovačkim porodicama koje su bile ugrožene od poplava. Danas smo ovde mnogo lepšim i veselijim povodom, a to bih objasnio kroz naš slogan „Deca su naša budućnost" i „Nema predaje". Kada smo pre dve godine bili ovde bilo je tužno i sumorno. Na ovom terenu mogao je da se igra vaterpolo, a danas sija sunce, teren je pun dece i svi smo se okupili samo jednim ciljem, a to je da pomognemo onima kojima je ta pomoć najneophodnija. " , kazao je Simović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE