Obrenovac, 09.03.2021

Odr┼żan humanitarni turnir ÔÇ×Trojka iz bloka"


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, subota, 16 april 2016.
Danas je u Obrenovcu odr┼żan humanitarni turnir u ┼íutiranju trojki ÔÇ×Trojka iz bloka" koji je realizovala organizacija ÔÇ×Srbi za Srbe".

Foto : Gradska opština Obrenovac (facebook)


´╗┐

Danas je u Obrenovcu odr┼żan humanitarni turnir u šutiranju trojki „Trojka iz bloka" koji je realizovala organizacija „Srbi za Srbe".

Miloš Simovi─ç, portparol ove organizacije, rekao je da je ovo prvi turnir „Trojka iz bloka" u ovoj godini.

" Ovo je prva manifestacija i turnir koji organizujemo ove godine. Naša organizacija poma┼że socijalno ugro┼żene porodice koje imaju ─Źetvoro i više dece. Svako ko se prijavi za u─Źeš─çe u turniru donira 200 dinara. Danas smo u Obrenovcu imali oko 100 prijavljenih, ali i veliki broj privrednika, organizacija i ljudi dobre volje su pomogli u organizaciji. Gradska opština Obrenovac je pored logisti─Źke podrške donirala i 50 hiljada dinara. Prikupljenim novcem ─çemo pomo─çi porodicama sa teritorije Gradske opštine Obrenovac, jer se turnir ovde organizuje. Pre dve godine smo donirali 93 hiljade evra obrenova─Źkim porodicama koje su bile ugro┼żene od poplava. Danas smo ovde mnogo lepšim i veselijim povodom, a to bih objasnio kroz naš slogan „Deca su naša budu─çnost" i „Nema predaje". Kada smo pre dve godine bili ovde bilo je tu┼żno i sumorno. Na ovom terenu mogao je da se igra vaterpolo, a danas sija sunce, teren je pun dece i svi smo se okupili samo jednim ciljem, a to je da pomognemo onima kojima je ta pomo─ç najneophodnija. " , kazao je Simovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE