Obrenovac, 25.05.2020

Odr┼żano plivanje za ─Źasni krst


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, utorak , 19. januar 2016
Danas je na Savi, na Zabre┼żju, odr┼żano plivanje za ─Źasi krst, po tre─çi put u na┼íem gradu. Pre samog plivanja odr┼żana je liturgija i koncert poja─Źke grupe sa Bogoslovskog fakulteta.

Foto : Gradska opština Obrenovac


´╗┐

Danas je na Savi, na Zabre┼żju, odr┼żano plivanje za ─Źasi krst, po tre─çi put u našem gradu. Pre samog plivanja odr┼żana je liturgija i koncert poja─Źke grupe sa Bogoslovskog fakulteta.

Prvi je do krsta doplivao Miloš Mitrovi─ç koji je naveo da mu je ovo do sada najve─çi uspeh u ┼żivotu.

“ Ovo mi je tre─çi put da plivam za Bogojavljenski krst. Ja sam iz Umke, trenirao sam vaterpolo i studiram Fakultet fizi─Źke kulture i veoma mi zna─Źi što sam uopšte u─Źestvovao. Danas su pobednici svi koji su ušli u ovu ledenu vodu, a igrom slu─Źaja ja sam pobedio. Zahvalio bih se svim u─Źesnicima i po┼żeleo im sve najbolje. Meni li─Źno ovo je mo┼żda i najve─çi uspeh u ┼żivotu, ali ne samo pobeda nego to što sam uopšte i u─Źestvovao u ovako lepoj manifestaciji. “ ,  kazao je Mitrovi─ç.

Iz Komisije za sport gradske opštine Obrenovac zahvalili su svima koji su uzeli u─Źeš─çe u ovoj manifestaciji.

Podršku doga─Ĺaju dala je Vatrogasno-spasila─Źka jedinica Obrenovac, Kajak kanu klub Zabre┼żje, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Dom zdravlja Obrenovac, Ronila─Źki klub „Alfa", laboratorija „Akvalab'' i volonteri koji su bili na usluzi gra─Ĺanima. Kao i prošle godine, jedina dama koja je u─Źestvovala je bila Marina Veli─Źkovi─ç, a ukupno je u─Źestvovalo 55 pliva─Źa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE