Obrenovac, 12.08.2020

Novi autobusi na liniji Obrenovac - Beograd


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.09.2017
Četiri nova zglobna autobusa od danas prevoze putnike na liniji Obrenovac - Beograd.
Četiri nova zglobna autobusa od danas prevoze putnike na liniji Obrenovac - Beograd. U narednih nekoliko dana vozni park biće bogatiji za još dva nova vozila.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević podsetio da je u prethodnom periodu ispunjeno obećanje da cena karata biti smanjena i da se nakon toga radilo na poboljšanju voznog parka kako bi saobraćaj za sve sugrađane funkcionisao što bolje.

- Danas imamo pristojnu cenu, koja je dostupna standardu naših sugrađana. Prošle godine smo rekli da ćemo obezbediti građanima da ćemo im omogućiti najbolji mogući prevoz do Beograda i prevoz koji danas imaju Obrenovčani je mnogo bolji od onog koji imaju građani iz Beograda. Svi autobusi koji voze na liniji 860E su 2017. godište i od danas su u pogon puštena i četiri nova zglobna autobusa. Ovo su prvi Mercedesovi zglobni autobusi koji su ušli u Srbiju. Od danas zvanično počinje i zimski red vožnje, došlo je do pomeranja nekih polazaka. Pomereni su polasci prema potrebama naših sugrađana i uvedeni su novi polasci. Sve promene sugrađani mogu videti na sajtu Gradske opštine Obrenovac i mi smo spremili precizan šematski prikaz na kome će građani moći da vide kad tačno i u koje vreme će autobus biti na njihovoj stanici - naglasio je Vranešević.

Vranešević je ovom prilikom najavio i uvođenje nove linije koja će saobraćati do fabrike Mei Ta u Bariču na putu za Beograd. Vozila će ići istom trasom za Beograd i nazad i skretaće kod Bazne hemije ka novoj fabrici. Oznaka nove linije biće 860M i ona će saobraćati od ponedeljka.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE