Obrenovac, 28.02.2020

Nastavak projekta asistent u nastavi


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 09.02.2017
Angažovanje svih profesora fizičkog vaspitanja u osnovnim školama i ove školske godine!
Program koji je aktuelan od 2012. godine nastavlja se i u ovoj školskoj godini. Projekat ,,Asistent u nastavi" pruža priliku svim školovanim profesorima fizičke kulture da časove drže deci od prvog do četvrtog razreda.

Miloš Stanković član Veća Gradske opštine Obrenovac rekao je da se podrška profesorima fizičke kulture ogleda kroz ovaj program. On je rekao da će od februara šest profesora raditi sa decom, kako bi deca odmah na početku školovanja uvidela značaj bavljenja sportom. Stanković je rekao da ovaj program doprinosi zdravlju dece ali i kvalitetnijoj nastavi u celom školskom sistemu.

Dušan Stranjković je učestovao u programu 2012. godine i od februara će ponovo biti nastavnik fizičke kulture mališanima. On je istakao veliki značaj ovog projekta zbog zdravlja i fizičke aktivnosti dece.
Srđan Filipović uključen je u projekat od samog početka programa. On je kazao da ova aktivnost predstavlja pravu priliku da svi školovani nastavnici fizičke kulture dobiju posao i da bi ovaj projekat trebao da zaživi na nivou cele države.

Projekat se finansira od strane Gradske opštine Obrenovac i ukupno 6 osnovnih škola sa teritorije opštine Obrenovac uključeno je u ovaj program.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE