Obrenovac, 24.05.2019

Humanitarni doga─Ĺaj za pomo─ç Aleksandru Arsenijevi─çu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.06.2018
─îetvrtak 14.jun 2018. pozori┼ína sala SKC Obrenovac od 20 ─Źasova. Cena ulaznice 300 dinara.

Foto:Promo


´╗┐

U ─Źetvrtak 14.juna 2018. u pozorišnoj sali SKC Obrenovac od 20 ─Źasova bi─çe organizovan humanitarni doga─Ĺaj za pomo─ç Aleksandru Arsenijevi─çu koji je oboleo od malignog melanoma. Doga─Ĺaj uz pomo─ç dobrih ljudi iz Obrenovca organizuje Aleksandrova sestra Aleksandra Jani─çijevi─ç.

U─Źeš─çe na ovom humanitarnom doga─Ĺaju uze─çe:

Ansambl narodnih pesama i igara "Kruna"

Centar za o─Źuvanje tradicije i kulture "TENT"

Društvo za negovanje tradicije i kulture "JEKA"

Baletski studio "L Dance"

Fitness klub "Impuls"

Pored sadr┼żajnog kulturno umetni─Źkog programa posetioci ─çe mo─çi da u┼żivaju  i u reviji ven─Źanica "Zgodna mlada". Cena ulaznice je 300 dinara.

Aleksandar Arsenijevi─ç iz Obrenovca je za samu bolest saznao u septembru 2015. godine.  Slu─Źajno je napipao ─Źvori─ç na preponi, otišao je na ultrazvuk gde ga je doktor posavetovao da se obrati onkohirurgu. Zakazali su mu operaciju za novembar iste godine, nakon operacije ustanovljeno je da se radi o malignom melanomu.

U dogovoru sa doktorom otišao je na snimanje PET skenerom. Nakon dobijenih rezultata ustanovljeno je da ima još nekoliko ─Źvori─ça u predelu prepone i butnog miši─ça. Usledila je još jedna operacija, ali rezultata na bolje nije bilo, bolest se iznova vra─çala.

Nakon toga je operisan još tri puta na Be┼żanijskoj kosi i dva puta na VMA. Pošto je bolest po─Źela da se širi u dogovoru sa doktorkom prešao je na studijsko le─Źenje u Tibingenu (Nema─Źka) od februara 2017. godine, gde jednom mese─Źno ide na kliniku po terapiju i na preglede. Sve do maja ove godine rezultati su bili dobri i bolest je bila pod kontrolom, me─Ĺutim nakon poslednjeg skenera ustanovljeno je da bolest ponovo po─Źela da napreduje.

Sad mu predstoji le─Źenje imuno terapijom koju ─çe morati da prima na svakih 15 dana u narednih godinu dana. Pomozimo ovom momku punom snage i volje za ┼żivotom da iz bitke sa opakom boleš─çu iza─Ĺe kao pobednik i ostvari svoje ┼żivotne ciljeve i najve─çu ┼żelju da postane otac.

Aleksandru mo┼żete pomo─çi i slanjem SMS 492 na 3030 ili uplatom na ra─Źune: 

Dinarski: 160-503246-46

Devizni: 00-540-0002660.6

IBAN broj: RS35160005400002660613 

 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE