Obrenovac, 29.01.2020

19 godina OŠ 'Ljubomir Aćimović'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.03.2019.
Važan datum obeležen je priredbom u pozorišnoj sali SKC-a

Foto:Printscreen
Učenici i nastavnici Osnovne škole "Ljubomir Aćimović" obeležili su 19 godina postojanja i kvalitetnog rada. Priredbom na velikoj sceni Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" pokazali su da višemesečni trud može da donese izuzetan pozorišni komad.

"Još jedan od naših praznika... Bila je puna pozorišna sala naših prijatelja, dečice iz drugih škola, predškolske ustanove. To su ustanove sa kojima mi izuzetno dobro sarađujemo i uvek se radujemo tom broju prijatelja koji su i danas došli da zajedno sa nama obeleže Dan naše škole", rekla je Mirjana Rakić, direktorka OŠ "Ljubomir Aćimović".

Predstava koju su pripremili, ali i osmeh koji je bio verni pratilac na današnjoj proslavi, bili su produkt neizmerne ljubavi između mališana i defektologa sa kojima svakodnevno rade.

"Kad god nam prijatelji dođu na priredbe, oni uvek budu izuzetno ganuti, izuzetno visoko ocenjuju te priredbe, odnosno tvrde da su divne, da su "domaći zadatak" za druge... Traže recept, traže način. Jedino što mogu da kažem jeste da je to ogromna ljubav, ljubav defektologa prema deci, a deca uvek ljubavlju uzvrate i trude se da ispune želju onog ko ih voli", istakla je direktorka škole.

Vredni đaci OŠ "Ljubomir Aćimović" svojim prijateljima jasno su stavili do znanja da i oni mogu savršeno da vladaju pozorišnom scenom, a u tome su im pomogli mališani iz vrtića "Nevena".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE