Obrenovac, 22.09.2018

AKO ZNATE DA RADITE OVE POSLOVE NA KRUZERU ─ćETE ZARADITI BRDO PARA


Izvor: Telegraf,Lokalne novine | Obrenovac, 25.12.2017.
Plate su 5 puta veće nego u Srbiji, a tek bakšiš!

Foto:Profimedia


´╗┐

Rad na prekookeanskim luksuznim kruzerima i dalje je jedan od najboljih na─Źina za brzu i vrlo pristojnu zaradu.

S obzirom na to da nema potrebe da se novac troši dok ste na brodu jer vam je sve obezbe─Ĺeno, nakon isteka ugovora ku─çi se vra─çate sa pristojnom sumom.

U moru poslova isti─Źu se oni u Spa centru, jer tamo, u direktnom kontaktu sa klijentima, mo┼żete zaraditi i veliki bakšiš. Pa, ukoliko posedujete veštine frizera, masera, kozmeti─Źara, fitner instruktora ili ste joga majstor, spremajte pasoš i bankovni ra─Źun.

Istra┼żivalo se koliko mo┼żete zaraditi rade─çi ove poslove i došli do zaista zanimljivih podataka. Za sve ove poslove neophodno je odli─Źno poznavanje engleskog jezika.

Najbolje prolaze maseri, koji, doduše, moraju biti kvalifikovani po švedskim standardima masa┼że. Po┼żeljno je da imaju i kvalifikacije aroma terapije, šijacu masa┼że, refleksologije, reiki ili sportske masa┼że. Ukoliko ispunjavaju sve ove uslove, mese─Źno mogu da zarade od 2.600 do 3.600 dolara.

Ništa gore nije ni frizerima koji zara─Ĺuju izme─Ĺu 2.200 i 2.900 dolara, ali za njih tako─Ĺe va┼żi da moraju imati radno iskustvo u salonima lepote na krstare─çim brodovima, završenu trogodišnju školu za frizere i podjednaku kvalifikaciju za ┼żene i muškarce.

Jednako zara─Ĺuju i kozmeti─Źari, koji posao dobijaju ukoliko imaju iskustvo u salonima lepote najmanje jednu godinu. Mese─Źna zarada se kre─çe od 2.100 do 2.900.

Za posao manikira i pedikira potrebno je da imate završen kurs i najmanje jednu godinu rada u salonu za lepotu. Mese─Źna zarada od 2.200 do 2.800.

Instruktor aerobika i pilatesa mora posedovati me─Ĺunarodne sertifikate i kvalifikacije, poznavati ve┼żbe uz muziku i najmanje 12 meseci iskustva u predavanjima i vo─Ĺenju raznih klasa aerobika, mora imati iskustva u nadgledanju treninga, kao i raznoliku ponudu treninga. Mese─Źna zarada od 1.800 do 2.000 dolara.

Instruktor alternativne medicine sa iskustvom za jogu i tai─Źi. Mese─Źna zarada od 1.500 do 2.000 dolara.

S obzirom na broj ljudi koje jedan kruzer mo┼że da primi, oni koji uspeju da se zaposle na ovim pozicijama u salonima lepote imaju zagarantovan bakšiš koji ima bar duplira platu.

Ništa vas ne spre─Źava da se i vi oprobate, ukoliko ispunjavate sve navedene kriterijume.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE