Obrenovac, 22.02.2019

Asfaltiranje u Maloj Moštanici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.01.2018.
Javno preduze─çe za izgradnju Obrenovca nedavno je zapo─Źelo sa asfaltiranjem novih 100 nekategorisanih puteva na teritoriji op┼ítine Obrenovac

Foto:@Cuckovicm


´╗┐

Ove nedelje asfaltiraju se ulice u Maloj Moštanici i deo Grobljanske ulice u Bari─Źu. Radove je danas, sa svojim saradnicima, obišao direktor Javnog preduze─ça za igradnju, Milan Marošanin.

„Vremenski uslovi nam, što je najva┼żnije, dozvoljavaju da bukvalno svaki dan izlazimo na teren i sa izvodja─Źima radova obavljamo ono što smo obe─çali našim sugradjanima. U delu koji se odnosi na 100 novih ulica, završavamo radove u Maloj Moštanici, danas prelazimo i na Bari─Ź.“ – rekao je Marošanin.

U Maloj Moštanici asfaltira se put koji spaja dve najve─çe ulice u ovom kraju.

„Uporedo sa radovima na putu koji su vezani za spajanje Male Moštanice i Rucke, mi se danas bavimo i radovima na nekategorisanim putevima. U toku je asfaltiranje ulice koja se nalazi u samom centru Male Moštanice. Ona je od izuzetne vaznosti za sve nas jer spaja ulicu Palih boraca i Moštani─Źku ulicu, koja je jako frekventna u ovom trenutku, i ona ─çe biti i kada se pusti u saobra─çaj put Mala Moštanica-Rucka, jedini ulaz u centru sela. Ono što nas raduje je ─Źinjenica da je ovo sam po─Źetak gradjevinske sezone, da se nalazimo u januaru i da smo ve─ç krenuli sa radovima. Naša ┼żelja je da ove godine asfaltiramo još 9 ulica, to ─çemo sigurno uspeti zahvaljuju─çi Javnom preduze─çu za izgradnju i direktoru Marošaninu.“ – rekao je ovom prilikom Ivan Lazarevi─ç, predsednik mesne zajednice Mala Moštanica.

Ne samo u Maloj Moštanici, ve─ç i u ostalim mesnim zajednicama, tokom ove godine putari ─çe obaviti svoj deo posla, istaknuto je ovom prilikom. U tom pravcu, od sutra se radovi sele u Vuki─çevicu, Dren, Ljubini─ç i sve ostale krajeve koji gravitiraju ka Grabovcu, Šaba─Źkom i Valjevskom delu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE