Obrenovac, 11.08.2020

KONCERT ANE BEKUTE NA GRADSKOM TRGU U OBRENOVCU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.09.2019.
Apatinska pivara i Gradska opština Obrenovac organizuju koncert jedne od najvećih zvezda narodne muzike

Foto:Promo
Apatinska pivara, kao stožer pivarskog iskustva u Srbiji, pokrenula je akciju "Tvoj grad, tvoja snaga". Pod ovim sloganom, osam gradova u našoj zemlji dobilo je ambalaže Jelen piva sa svojim imenom. Jedan od tih osam gradova je i Obrenovac, koji u sklopu projekta, promoviše svoje kulturno bogatstvo.

U julu ove godine Obrenovčani su bili iznenađeni i oduševljeni specijalno dizajniranom etiketom na Jelen pivu, koja je ljubiteljima ovog alkoholnog pića bila dostupna i tokom Petrovdanskog vašara.

U čast Obrenovca, pored jedinstvene etikete na bocama Jelen piva, napravljene su i majice, cegeri i čaše sa imenom Obrenovca. Još na samom početku akcije "Tvoj grad, tvoja snaga", Obrenovčanima je rečeno da ih sa dolaskom jeseni očekuje još jedno iznenađenje.

Naime, zahvaljujući saradnji sa pivarom, a kao poklon svim građanima i gostima Obrenovca, u sredu, 25. septembra, na gradskom trgu koncert će održati Ana Bekuta, jedna od najvećih zvezda narodne muzike. Početak koncerta zakazan je za 21 čas.

Najstariju aktivnu pivaru na našim prostorima inspirisale su bogata tradicija i kultura Obrenovca, zbog čega je i doneta odluka o proizvodnji Jelen piva koje na etiketi nosi ime našeg grada i njegove najveće znamenitosti.

Promocija će se nastaviti i na predstojećem Krstovdanskom vašaru, na kojem će Apartinska pivara biti aktivni učesnik.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE