Obrenovac, 25.08.2019

Asfaltiran put kroz Draževački lug


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.09.2017.
Deonica koja spaja Draževac i Poljane asfaltirana je u dužini od oko šest kilometara

Foto:Facebook
Kroz Draževački lug prolazi saobraćajnica značajna za Gradsku opštinu Obrenovac, ali i za veliki broj mesnih zajednica van nje.

"Možda će neko reći da radimo put kroz šumu ili divljinu, ali nije reč o tome. Ovo je vrlo važna saobraćajnica za sve mesne zajednice koje gravitiraju na ovom kraju. Ušli smo u četvrtu fazu svega onoga što smo započeli pre nekoliko godina. Spajanjem ovih puteva, nivo investicija se popeo na preko 100 miliona dinara, " rekao je predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević i najavio niz aktivnosti čiji se početak očekuje već sledeće nedelje.

Sredstva za izvođenje radova na ovom putu obezbedio je Gradski sekretarijat za saobraćaj, a današnji obilazak čelnici GO Obrenovac iskoristili su da najave aktivnosti u Majdanskoj ulici u Obrenovcu.

Iz mesnih zajednica Draževac i Poljane navode da je ova investicija od velikog značaja za meštane i njihove potrebe.

"Pre nekoliko meseci urađen je put sa druge strane Kolubare, prema Poljanama. Ovaj sa draževačke strane je veoma bitan, kako za ljude koji rade na kopu, tako i za one koji redovno odaze u Lazarevac, Lajkovac, Ub, " kazao je Saša Vićentijević, predsednik Mesne zajednice Draževac.

Zoran Ranković, predsednik Saveta MZ Poljane, takođe je istakao značaj ove deonice, prvenstveno zbog mališana koji pohađaju školu u Draževcu i kojima je siguran put bio neophodan.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE