Obrenovac, 21.09.2019

Uređenje atarskih puteva na teritoriji opštine Obrenovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.10.2017.
Novi izgled atarskih puteva dobili su Baljevac, Draževac, Mala Moštanica, Barič, Veliko Polje, a sada se time može pohvaliti i Trstenica

Foto:Facebook
Za izvođenje radova zaduženo je Javno preduzeće za izgradnju "Obrenovac", koje nastavlja svoj plan i sređivanje svih nekategorisanih i atarskih deonica.

Meštani Trstenice kažu da je put u potpunosti bio neprohodan. Sada su zadovoljni što će imati uređenu deonicu, zbog čega su veoma zahvalni Gradskoj opštini Obrenovac. Članovi Saveta mesne zajednice poručuju da se ono što je obećano sprovodi u delo, a taj sistem funkcionisanja nastaviće se i u budućnosti.

Iz Gradske opštine Obrenovac navode da je dobra putna veza sa svim selima od izuzetne važnosti za sve poljoprivrednike i njihove proizvode.

"U saradnji sa gradskim Sekretarijatom za poljoprivredu, u sedam naših mesnih zajednica završavamo atarske puteve. Ovim putem najavljujemo da ćemo ponovo, i u ovoj godini, kandidovati atarske puteve na teritoriji opštine Obrenovac, da zajedno sa Sekretarijatom za poljoprivredu, omogućimo poljoprivrednicima lakši pristup njihovim posedima i da komunikacija između sela bude daleko lakša. Ovim ugovorom atarski putevi su urađeni u Mesnoj zajednici Baljevac, Draževac, Mala Moštanica, Barič, Veliko Polje i sada u Trstenici, " kaže Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Realizacijom planiranog, velikom broju poljoprivrednika biće lakše da pristupe svojim parcelama, što je cilj cele zajednice i svih okolnih sela.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE