Obrenovac, 03.06.2020

Asfaltirane puteve dobija i Grabovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.09.2017.
Deonice širom opštine Obrenovac dobijaju potpuno nov izgled

Foto:Facebook
Asfaltirani putevi se od danas mogu videti u mesnim zajednicama Grabovac i Veliko Polje. Javno preduzeće za izgradnju "Obrenovac" počelo je asfaltiranje nekategorisanih puteva u Grabovcu, a to su Uroševića put, Ljubojevića put i put u Vidanskom kraju.

"Plan je da se radovi nastave već sutra u mesnoj zajednici Stubline, kao i u drugim mesnim zajednicama, " najavio je Damir Kočević ispred Javnog preduzeća za izgradnju.

Meštani Grabovca ističu da su radovi na ovom putu bili neophodni, jer je bilo mnogo bara koje su predstavljale problem na putu do škole. Oni su se zahvalili Gradskoj opštini Obrenovac što je poboljšala uslove i sredinu u kojoj žive.

"Mi smo posvećeni Grabovcu maksimalno, jer je jedno od najvažnijih sela za opštinu Obrenovac i uvek je punilo budžet poljoprivredi. Proizvodi odavde su uvek išli za Beograd. Nastavićemo ceo krug asfaltiranja ka Nešića kraju. Mi radimo kvartalno, svaka tri meseca, " navodi Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac.

Zamenik predsednika Mesne zajednice Grabovac Željko Topalović rekao je da se aktivnosti neće zaustaviti dok do svake kuće ne dođe asfalt i uređen put. On je dodao da se radovi obavljaju punim kapacitetom i da je napredak evidentan, što ne bi bilo moguće bez podrške i pomoći Gradske opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE