Obrenovac, 21.09.2019

Nastavak projekta 'Asistent u nastavi'


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 10.10.2017
Projekat 'Asistent u nastavi' pru┼ża priliku svim ┼íkolovanim profesorima fizi─Źke kulture da ─Źasove dr┼że deci od prvog do ─Źetvrtog razreda.


´╗┐

Program koji je aktuelan od 2012. godine nastavlja se i u novoj školskoj godini. Projekat ,,Asistent u nastavi" pru┼ża priliku svim školovanim profesorima fizi─Źke kulture da ─Źasove dr┼że deci od prvog do ─Źetvrtog razreda.

Miloš Stankovi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac rekao je da se podrška profesorima fizi─Źke kulture ogleda kroz ovaj program. On je istakao zna─Źaj projekta pošto se deci odmah na po─Źetku školovanja isti─Źe zna─Źaj bavljenja sportom. Stankovi─ç je rekao da ovaj program doprinosi zdravlju dece ali i kvalitetnijoj nastavi u celom školskom sistemu.

Mladen Teofilovi─ç koji je ove godine prvi put uklju─Źen u program istakao je zna─Źaj koji deca imaju uz pomo─ç stru─Źnog lica za fizi─Źku kulturu. On se ovom prilikom zahvalio opštini Obrenovac i kazao da aktivnost predstavlja pravu priliku da svi školovani nastavnici fizi─Źke kulture dobiju posao.

Direktorka ,,Prve Obrenova─Źke" Osnovne škole, Milena Ergarac podsetila je da je ta škola ve─ç pet godina uklju─Źena u program koji je jedinstven u Srbiji i rekla da se na ovaj na─Źin pru┼ża podrška svim u─Źiteljima, pošto se na kvalitetniji na─Źin odr┼żavaju ─Źasovi sa decom.

Projekat se finansira od strane Gradske opštine Obrenovac i ukupno 4 osnovne škola sa teritorije opštine Obrenovac uklju─Źene su u ovaj program. Asistenti sa decom rade u Prvoj obrenova─Źkoj osnovnoj školi, OŠ Jefimija, OŠ ┼Żivojin Peri─ç u Stublinama kao i u Osnovnoj školi Jovan Jovanovi─ç Zmaj.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE