Obrenovac, 22.02.2019

Asfaltiranje nekategorisanih puteva u Drenu i Grabovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2018.
Pogodni vremenski uslovi su ove nedelje bili na strani meštana i Javnog preduzeća za izgradnju

Foto:Printscreen


´╗┐

Plan Javnog preduze─ça za izgradnju „Obrenovac“ u proteklim danima podrazumevao je asfaltiranje nekategorisanog puta u Filipovi─ça kraju u Mesnoj zajednici Dren. Taj plan je i sporveden u delo, a za to su se pobrinuli radnici „Šumadija puta“.

Posle aktivnosti u Drenu, mehanizacija se preselila u Mesnu zajednicu Grabovac, gde su izvo─Ĺeni radovi na izradi asfaltnog sloja u Koji─ça kraju.

„Hteo bih da napomenem da se paralelno sa ovim radovima izvode i radovi na oja─Źanju kolovozne konstrukcije u Seni─ça kraju, u Donjem kraju Grabovca. Ti radovi obuhvataju iskop bankina, oja─Źanje bankina i nakon tih radova ─çe se izvršiti oja─Źanje kolovoza po celokupnoj širini. Shodno vremenskim uslovima koji su veoma pogodni i dokle god oni budu takvi, Javno preduze─çe za izgradnju sprovoditi svoje aktivnosti po planu“, rekao je Goran ─ćiri─ç, šef saobra─çajne slu┼żbe Javnog preduze─ça za izgradnju „Obrenovac“.

┼Żeljko Topalovi─ç, zamenik predsednika Saveta MZ Grabovac, naglasio je da su meštani decenijama ─Źekali asfalt u ovom delu sela. On je izrazio zadovoljstvo zbog svih aktivnosti, zahvalio se Gradskoj opštini Obrenovac i predsedniku ─îu─Źkovi─çu na razumevanju, ali i ispunjenim obe─çanjima.

Raspored Javnog preduze─ça za izgradnju „Obrenovac“ ka┼że da ─çe u narednom periodu biti asfaltirani i putevi u Zve─Źkoj, Velikom Polju, Stublinama, Trestenici, Piromanu i Brovi─çu

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE