Obrenovac, 05.07.2020

Asfaltiranje u Maloj Moštanici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.07.2017.
Gra─Ĺevinska sezona u Obrenovcu je u punom jeku...

Foto:Facebook


´╗┐

Nakon pripremnih radova, Ravani─Źka ulica u Maloj Moštanici danas je asfaltirana. Nakon ovih radova putari se sele u Mesne zajednice Bari─Ź, Mislo─Ĺin i Dra┼żevac.

Pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlovi─ç naglasio je da su radovi svakodnevni širom opštine Obrenovac, uprkos visokim temperaturama.

- U Ulici ─îede Todorovi─ça smo u fazi projektovanja vodovodne mre┼że i nakon toga ─çemo uraditi nov kolovoz. Bez obzira na velike vru─çine i godišnje odmore, putari ─çe raditi svakodnevno širom opštine - rekao je Manojlovi─ç.

Predsednik saveta mesne zajednice Mala Moštanica Ivan Lazarevi─ç istakao je zna─Źaj radova u ovom delu opštine Obrenovac i podsetio da su u prethodnom periodu širom mesne zajednice ura─Ĺeni radovi na asflatiranju i proširenju mre┼że javne rasvete. On se ovom prilikom i zahvalio opštini Obrenovac na izuzetnoj saradnju i najavio nastavak ulaganja u Malu Moštanicu.

Direktor Javnog preduze─ça za izgradnju ,,Obrenovac" Milan Marošanin podsetio je da je po─Źetkom meseca na ovoj deonici bila priprema radova i da je danas završena deonica du┼żine 700 metara. On je ovom prilikom zamolio sugra─Ĺane da vode ra─Źuna na ovom pravcu i brinu o bezbednosti u saobra─çaju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE