Obrenovac, 24.06.2019

Asfaltiranje ulica širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.09.2018.
Zahuktava se akcija 'Put do svake kuće'

Foto:Printscreen
Prema planu i programu Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac" tokom ove nedelje nastavljena su asfaltiranja širom opštine Obrenovac. Radovi se izvode u sklopu akcije "Put do svake kuće", koja podrazumeva to da će naša opština dobiti novih 100 ulica ove jeseni. Početkom nedelje mašine su bile u mesnim zajednicama Ušće, Ratari, Krtinska, da bi kraj radne nedelje obeležili radovi u naselju "14. oktobar" i u Zvečkoj.

"Naselje Zvečka je Srbija u malom, vi ovde danas možete videti stanovnike Obrenovca koji su poreklom iz Pirota, Babušnice, sa juga Srbije, sa Kosova i Metohije, iz Srebrenice i iz drugih krajeva. Zaista je velika čast ovim ljudima upodobiti infrastrukturu. Za Šabački put je spreman projekat koji smo radili devet meseci, vezan za kanalizacioni vod koji će ići od Intereksa do nadvožnjaka. Za kraj posle nadvožnjaka ide rekonstrukcija glavnog puta i uređenje i asfaltiranje bočnih sokaka", rekao je Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac.

On je naglasio da sve aktivnosti treba da podstaknu mlade da ostanu u svojim selima i svom gradu.

"Mi sa ovim aktivnostima nećemo stati, trudićemo se da ispunimo želje svih stanovnika, sa glavnom idejom da mladi ostanu u svojim kućama. Na taj način neće postojati razlika između ovog dela Obrenovca i naselja koja se nalaze u centru kao što su Rvati", istakao je Čučković.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zvečka, Petar Lalić rekao je da su radovi izvršeni u Ulici Braće Lazića od broja 307 do 321. On je ovom prilikom najavio nastavak asfaltiranja širom mesne zajednice. U narednom periodu će, prema njegovim rečima, biti urađene ulice Dragovana Voštića kao i delovi Ulice Drage Vukovića Korčagina.

U naselju 14. oktobar završena je deonica koja vodi ka Ćirića sokaku, a u planu za narednu nedelju su mesne zajednice Jasenak i Draževac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE