Obrenovac, 21.09.2019

Nastavljeno asfaltiranje ulica u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.10.2017.
Na asfaltiranju nekategorisanih puteva širom opštine Obrenovac radi se punim kapacitetom

Foto:Printscreen
U proteklih nekoliko dana uređene deonice dobile su mesne zajednice Belo Polje, Mala Moštanica, Mislođin, Krtinska. Kako je i najavljeno, završeni su radovi u Majdanskoj ulici.

Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, rekao je da lepi dani u velikoj meri olakšavaju radove i da sve ide u prilog planu o 100 novih asfaltiranih ulica do kraja godine.

"Iskoristićemo svaki lep dan do kraja ove godine kako bi ispunili plan, a to je 100 novih asfaltiranih ulica. Paralaleno sa tim, radimo i održavanje starih ulica uz pomoć JKP "Beograd put". Svi su na terenu i to naši sugrađani mogu da vide ovih dana, na sve strane imamo građevinske mašine. Pokušavamo da spremimo naše saobraćajnice, saniramo deonice koje su oštećene i da popunimo rupe na kolovozu, kako ne bi u zimskom periodu imali većih oštećenja kada padne sneg, " kaže Vranešević.

On je ovom prilikom dodao da su na glavnom putu za Beograd postavljena dva radara. Vranešević objašnjava da su to usporivači saobraćaja sa digitalnim učitavanjem brzine. Osim toja, najavio je da će još dva nova biti postavljena u ulici Kralja Aleksandra i ulici Miloša Obrenovića.

Plan i program Javnog preduzeća za izgradnju ,,Obrenovac" podrazumeva da će radovi na asfaltiranju biti nastavljeni već sledeće nedelje. Mehanizacija se seli u mesnu zajednicu Urovci, nakon čega slede UšÄ‡e, Skela, Ratari i Barič.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE