Obrenovac, 21.09.2019

Asfaltiran put u Brovi─çu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.09.2017.
Sa po─Źetkom nedelje nastavljeni su radovi na asfaltiranju nekategorisanih puteva

Foto:TW


´╗┐

Veliko Polje, Grabovac, Stubline i Trstenica jesu mesne zajednice koje su ve─ç dobile nov asfalt, a danas su radovi izvo─Ĺeni u Brovi─çu i Piromanu.

Radovan Manojlovi─ç, pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, najavio je nastavak aktivnosti, koje podrazumevaju 100 novih ulica do kraja godine. Akcija "Put do svake ku─çe" jeste prioritet u sferi infrastrukture, a u narednom periodu ─çe se raditi na deonicama u mesnim zajednicama Konatice, Baljevac, Dra┼żevac, Jasenak i Mislo─Ĺin.

Kako navode meštani Milosavljevi─ça kraja, ovaj put je ─Źesto bio neprohodan, a svedoci su da je godinama bio u lošem stanju. Oni su se zahvalili Gradskoj opštini Obrenovac koja je izdvojila sredstva i pomogla pri ure─Ĺenju pomenute deonice.

Miroslav ─îu─Źkovi─ç, predsednik Gradske opštine Obrenovac, istakao je u razgovoru sa meštanima da je neophodno da asfalt do─Ĺe do svake ku─çe, svakog kraja i svake porodice. On je dodao da su time omogu─çeni bolji uslovi za ┼żivot i, što je najva┼żnije, mladi imaju razloga da ostanu na selu, bave se poljoprivredom i drugim delatnostima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE