Obrenovac, 21.01.2020

Asfalt na novih sto nekategorisanih puteva


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.04.2019.
Po završetku radova u Drenu mašine se sele u Grabovac

Foto:lokalnenovine.rs
Prvi od sto nekategorisanih puteva koji će biti asfaltirani tokom ove godine nalazi se u Gavrića kraju u Drenu. Radovi na ovoj deonici su završeni, a putari su već u drugom delu sela, tačnije u Ilića kraju. Po završetku radova u Drenu mašine se sele u Grabovac.

"Ovi radovi se nastavljaju od prošle godine, put u Gavrićima izlazi na glavni regionalni put i izuzetno je bitan za meštane. Trudićemo se da ispoštujemo sve i da svim sugrađanima ispunimo zahteve koje budu tražili", rekao je Dragan Jovanović, predsednik MZ Dren. 

"U ovom prolećnom delu biće urađeni nekategorisani putevi i po prioritetima koji su napravljeni još prethodne godine kada su urađene pripreme puteva za celu opštinu. Svaka mesna zajednica biće obuhvaćena ovim prolećnim delom radova. Saveti mesnih zajednica utvrđuju prioritete u izradi svih nekategorisanih, a i ostalih puteva koje predlažu za rekonstrukciju, bilo da su oni u vlasništvu Beograd puta ili u vlasništvu Republike. Nakon toga, što se tiče Obrenovca, dolazi to na komisiju za rad sa mesnim zajednicama, utvrđuje se da li su predlozi objektivni i shodno raspoloživim sredstvima rade se određeni putevi", rekao je Miodrag Mitrović, zamenik predsednika GO Obrenovac.

Bolje puteve u blizini autoputa Obrenovčani bi trebalo da dobiju ove godine. Nakon Drena sledi asfaltiranje nekategorisanih puteva u Grabovcu, Vukićevici, Ljubiniću i Orašcu, a do kraja građevinske sezone radova će biti u svim mesnim zajednicama. 
  


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE