Obrenovac, 04.06.2020

Asfaltiranje u Poljanama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2019.
U sklopu akcije 'Put do svake kuće' novi sloj asfalta stigao je i u Mesnu zajednicu Poljane

Foto:lokalnenovine.rs
Radovi na asfaltiranju izvodili su se u Nikolića i Petrovića kraju. Akcija "Put do svake kuće" nastavlja se i u narednim mesecima, mašine će biti u svim mesnim zajednicama, a plan je da se uradi 100 novih ulica širom Obrenovca.

Zoran Ranković, predsednik MZ Poljane, podsetio je da su poslednjih godina izvođeni veliki infrastrukturni radovi u ovom selu.

"Uradili smo glavni put, veliki broj nekategorisanih puteva i nastavljamo dalje. Dobro smo povezani sa svim mesnim zajednicama u okruženju i zbog toga je prvi put i uvedena linija koja povezuje Poljane i Beograd. Savet mesne zajednice ima izuzetnu saradnju sa opštinom Obrenovac i rezultati su vidljivi na svakom koraku", rekao je Ranković.

Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović navodi da su ovi radovi veoma važni jer se svakodnevno stiču sve bolji uslovi za život, čime se pruža prilika mladima da ostanu u selu.

"Prethodno opštinsko rukovodstvo imalo je plan za raseljavanje Poljana, mi danas imamo situaciju da se ovde stalno nešto novo radi. Uradili smo nov put od nadvožnjaka do centra sela. Uradili smo novu vezu preko mosta sa Konaticama, uradili i novi kanal za odvodnjavanje. Svedoci smo da se sve više radi, mi sad ovde imamo i novu školu, puštena je u saobraćaj nova linija za Beograd", kazao je Manojlović.

On je kao veliki uspeh rukovodstva istakao i to da u Poljanama nema više nezaposlenih meštana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE