Obrenovac, 06.07.2020

Asfaltom presvučena dva puta u Grabovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.06.2019.
Nastavlja se akcija 'Put do svake kuće'

Foto:Printscreen
U Mesnoj zajednici Grabovac juče su se izvodili radovi na asfaltiranju nekategorisanih puteva. Meštani u Petrovića i Prelića kraju, kao i meštani Nešića kraja dobili su nove i uređene saobraćajnice.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković podsetio je da je Grabovac decenijama bio nepravradno zapostavljen.

"Ako računamo svih 30 mesnih zajednica, 25 mesnih zajednica ima zajedno neasfaltirano puteva koliko i sam Grabovac. Pet kilometara smo asfaltirali u prethodnom periodu u Grabovcu i sa pogledom u budućnost nastavljamo dok ne dođemo do svake kuće, ne samo u Grabovcu već i u svakoj mesnoj zajednici", rekao je Čučković.

On je poručio da se u Obrenovcu očekuju brojni infrastrukturni radovi koji će ga učiniti modernim evropskim gradom.

"Spali smo na ispod 100 kilometara neasfaltiranih puteva širom opštine Obrenovac i do 2025. završićemo svaku ulicu, uradićemo vodovodnu i kanalizacionu mrežu tamo gde može, kako bi Obrenovac postao moderan evropski grad", kazao je Čučković.

Ovom prilikom najavljen je i početak novih asfaltiranja u sklopu akcije "Put do svake kuće", koja podrazumeva 100 novih ulica širom opštine Obrenovac. Prema planu i programu nadležnih, mehanizacija se seli u mesne zajednice Dren i Orašac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE