Obrenovac, 14.07.2020

Obilazak radova na izgradnji mosta u ulici Ace Tešića(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.08.2017.
Nakon nepunih 40 dana radovi na mostu u ulici Ace Tešića u Bariču privode se kraju

Foto:lokalnenovine.rs
Danas je izvršeno ulivanje poslednjeg krila mosta, što znači da će meštani za 10 dana imati potpuno rekonstruisan i što je najvažnije bezbedan objekat. Iz Gradske opštine Obrenovac navode da je ovo prva faza radova, a da druga podrazumeva uređenje korita koje će osigurati ovo područje u slučaju jačih voda.

"Od ljudi koji ovde rade danas smo dobili informaciju da će njihov deo posla biti završen za 7 do 10 dana. Danas prisustvujemo ulivanju poslednjeg krila mosta, što govori da ćemo do asfaltiranja doći u narednih 5 do 7 dana. To će biti završetak radova koje izvodi JP "Beograd put". Naglasio bih da je ovo prva faza radova. U drugoj fazi "Beograd vode" ulaze da rade samo korito potoka koji meštani zovu Kolonija. Biće urađeno 30m sa jedne i 70m sa druge strane mosta. Sve će biti odrađeno tako da ima pravu svrhu u slučaju jačih voda, koje mogu da se pojave u ovom delu Bariča. Želeo bih da se zahvalim ljudima iz "Beograd Puta" koji su pored vremenskih uslova, uspeli da za nepunih 40 dana dođu do samog kraja," rekao je član Veća GO Obrenovac Predrag Jovanović i zamolio meštane ovog dela Bariča za još malo strpljenja.

Pored radova na samom mostu, očekuje se i uređenje dela alternativnog puta koji vodi do Kamenog mosta.

"Približavamo se završetku radova na mostu koji je mesecima i godinama predstavljao problem svima koji ovuda prolaze. Projekat će biti gotov u najskorije vreme, nakon čega ćemo gledati da uradimo i put, odnosno asfaltiramo oštećeni deo alternativnog puta. Mesna zajednica će nastaviti sa radovima i izvoditi ih onako kako to građani budu zahtevali," istakao je Branko Mrđa, predsednik Mesne zajednice Barič.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE