Obrenovac, 19.01.2020

Nastavlja se sanacija oštećenih deonica


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.03.2019.
Svi putevi koji su oštećeni prilikom izgradnje auto-puta biće vraćeni u prvobitno stanje

Foto:lokalnenovine.rs
U skladu sa Zakonom o putevima i potpisanom Sporazumu, krajem prošle godine započeti su radovi na sanaciji lokalnih i nekategorisanih puteva oštećenih tokom izgradnje auto-puta. Mehanizacija se ove nedelje nalazi u Velikom Polju, gde se sanira deonica u dužini od 4,5 kilometara.

"Prošlo je više od tri godine kako je započeta izgradnja ove deonice autoputa. Stanovnci Velikog Polja podneli su veliki teret. Svakodnveno ovom trasom prolazilo je mnogo kamiona i radnih mašina i znatno oštetila saobraćajnice, koje su pogotovo u letnjem periodu pravile probleme stanovništvu zbog velikih prašina", rekao je Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

On je ovom prilikom podsetio na saobraćajnice koje su već uređene, a zatim izrazio zahvalnost meštanima zbog strpljenja i razumevanja koje su imali tokom izvođenja radova.

"Radovi na sanaciji započeti su krajem prethodne godine, urađeno je približno 25 kilometra puteva u mesnim zajednicama Mislođin, Belo Polje, Veliko Polje, Stubline, Brović", kazao je Manojlović.

Lazar Pejić, predsednik Saveta mesne zajednice Veliko Polje, rekao je da se danas izvode radovi u Stamenića kraju i da će celokupna deonica biti završena u naredna tri dana. On je najavio nastavak radova i u Jevtića kraju, na putu do Grebače, od Jozića kolibe do Stankovca i nakon toga do Srednjeg kraja. Pejić je ovom prilikom rekao da će biti urađeni i atarski putevi koji su korišćeni za izgradnju Koridora 11.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE