Obrenovac, 07.08.2020

PO─îELO KUPANJE U NOVOM DELU STARE OBRENOVA─îKE BANJE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.08.2017
Cena karte za jedno kupanje iznosi 315 dinara, a radno vreme je svakog radnog dana i vikendom od 11 do 16 ─Źasova.


´╗┐

Radovi  na rekonstrukciji lamele b, Stare obrenova─Źke banje koji su po─Źeli u februaru završeni su u predvi─Ĺenom roku 28.jula, a gra─Ĺanima je na raspolaganju prostor sa sedam potpuno novih kada, kao i fizikalna terapija.

Prvog dana rada obrenova─Źke banje na licu mesta zatekli smo i mlade i stare koji su ovde potra┼żili beg od letnje vreline ali su tu i da iskoriste sve blagodeti ove mineralne vode. Novi, moderniji i funkcionalniji izgled banje doprinosi da  našim sugra─Ĺanima boravak u ovom objektu bude udobniji i komforniji , a svakako i privla─Źi ve─çi  broj korisnika.

Do podatka da je voda lekovita 1956. godine došao je Institut za medicinsku hidrologiju i klimatologiju Medicinskog fakulteta u Beogradu. Prema njihovim analizama, ona le─Źi hroni─Źna reumati─Źna oboljenja lokomotornog aparata, posledice osteoartikularnog traumatizma, neurologije, neka hroni─Źna ginekološka oboljenja i bolesti jetre i ┼żu─Źnih puteva. 

Korisnici ─çe od sada u banjska kupatila ulaziti pomo─çu kartice koju prislanjaju vratima, dok unutra imaju drugu karticu kojom pale ventilator i svetlo. Kabine su potpuno bezbedne, sa unutrašnje strane postoji kvaka tako da korisnici u svakom trenutku mogu da iza─Ĺu, a omogu─çen je i SOS taster za slucaj hitne intervencije.

Cena karte za jedno kupanje iznosi 315 dinara, a za penzionere sa teritorije Gradske opštine Obrenovac sa primanjima manjim od 25000 odobrava se popust od  50% . Radno vreme je svakog radnog dana i vikendom od 11 do 16 ─Źasova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE