Obrenovac, 26.02.2020

JP za izgradnju Obrenovca započinje rekonstrukciju Stare banje


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 11.02.2017
Za vreme izvođenja radova pešački prolaz kroz banjsko dvorište će biti zatvoren iz bezbednosnih razloga

Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca će u toku sledeće nedelje započeti izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji stambenih objekata sa prenamenom u javno gradsko kupatilo sa mineralnom vodom – Stare banje u Obrenovcu. Radovi na objektu će se izvoditi po fazama.

Prva faza realizacije je rekonstrukcija desnog krila banjskog objekta odnosno prostora banje u kojoj su bila kupatila sa po dve kade i prostora koji je do nedavno koristila organizacija Crvenog krsta odeljenje u Obrenovcu. Okvirna površina prostora koji se rekonstruiše u ovoj fazi je 208 m2. Po završetku rekonstrukcije ovog dela objekta ukupna površina prostora će biti u funkcije banje. Uz rekonstruisana kupatila korisnicima prostora na raspolaganju će biti i lekarske ordinacije sa uslugom lekarskog nadzora.

Foto:Facebook


Izabrani Izvođač radova za prvu fazu realizacije radova je privredno društvo „Peštan“ d.o.o. iz Draževca sa zajedničkim ponuđačem „Beling“ d.o.o. iz Čačka. Zvanični početak radova je 17.02.2017. godine. Rok za završetak prve faze radova po ugovoru je 50 kalendarskih dana.

Za vreme izvođenja radova pešački prolaz kroz banjsko dvorište će biti zatvoren iz bezbednosnih razloga. Sugrađani će dok radovi traju moći da koriste alternativnu pešačku komunikaciju kroz dvorište Stare opštine (preko puta objekta Bioskopa „Palež“).

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE