Obrenovac, 26.02.2020

Beograd je oblepljen jednim oglasom koji bi rastopio i NAJTVRĐA SRCA


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 22.03.2017.
'Molba za sve ljude dobrog srca da mi pomognu u davanju starog nameštaja (krevet, šporet, frižider, veš mašine itd.), napominjem da sam otac maloletne dece'

Foto:Facebook
"Molba za sve ljude dobrog srca da mi pomognu u davanju starog nameštaja (krevet, šporet, frižider, veš mašine itd.), napominjem da sam otac maloletne dece"...ovaj oglas koji je zalepljen na nekoliko lokacija u Beogradu krije nezgodu koja je mogla bilo koga od nas da snađe.

- Živimo na Altini u stanu u suturenu zgrade. Pukle su nam cevi od grejanja i poplavile sve - podigao se parket, pale pločice, iskrivila se vrata, ostali smo bez frizidera, televizora, kreveta, zamrzivača...- priča Vladimir Loznjak, koji stoji iza ovog oglasa.

Kako kaže, on i supruga Dragana trenutno su kod prijatleja u Zemunu, a za ovih šest meseci od nezgode, samo idu "od prijatelja do prijatelja dok se ne završe radovi". Njihove ćerke od 10, 12 i 18 godina su za to vreme kod babe u Batajnici.

Njegova supruga je invalid, a on je ostao bez posla.

- Nemam para šta da jedem, već par dana jedemo suvog hleba. Nema pas za šta da me ujede. Moler sam i ostao sam bez posla, ali mora se nastaviti sa životom - priča Vladimir.

Vladimir je molbu lepio po Zemunu, Altini i centru Beograda, a pre nekoliko dana kaže da mu se javio čovek koji želi da mu pokloni dvosed i mini šporet.

- Nemam novca kako bi kombijem preneo stvari kod sebe, ali rekao sam, pare ne tražim. Nisam prevarant, samo sam tražio pomoć dobrih ljudi, pa ko može hvala mu - priča Vladimir.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE