Obrenovac, 28.05.2020

Barički prvaci spremni za prvi septembar


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 31.08.2017.
Svečani prijem đaka prvaka u baričkoj školi
Prvog septembra će put škole "14.oktobar" u Bariču krenuti 79 đaka prvaka. U čast novih školaraca u Osnovnoj školi u Bariču održana je priredba koju su za svoje nove drugare pripremili učenici starijih razreda. Radost i zbunjenost na licima prvačića, ponosne tate, zabrinute mame, bake i deke ispunili su baričku školu kako bi svojim mališanima dali podršku i ispratili ih put  najvažnijeg a ujedno i najlepšeg perioda u životu svakog čoveka. 

Pored učiteljica, đake prvake dočekao je i direktor škole Dragan Nenadić koji je svom kolektivu i svim đacima poželeo srećnu i uspešnu novu školsku godinu.

"To je za njih nešto novo, novo dešavanje, novo druženje i promena njihovog ritma. Malo su se navikavali u predškolskoj ustanovi, neki su već bili kod nas pošto mi imamo tri predškolske grupe u ovoj školi i dosta upoznali školu u  tom periodu kao predškolci. Od sutra krećemo u nove pobede i osvajanje znanja za budućnost" - rekao je direktor Nenadić.

Po rečima direktora škola je spremna za prvi septembar, ali ih do 15. oktobra čeka period poslova vezanih za rešavanje problema kotlova.

"Do 15. oktobra moramo rešavati te kotlove koji su u problemu i nadam se da ćemo uspeti. Nezgodno je jer ti kotlovi moraju da se sklapaju u kotlarnici, to malo koja firma radi u Srbiji. Trudićemo se da što pre pronađemo proizvođača ili uvoznika koji će to  moći da izvede na primeru naše škole." -izjavio je direktor Nenadić.

Svečanosti povodom prijema đaka prvaka prisustvovali su i predstavnici Gradske opštine Obrenovac, Predrag Jovanović i Dragan Mladenović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE