Obrenovac, 17.02.2019

''Veseli bazar - Obrenova─Źka pijaca''


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.07.2018
U organizaciji Javnog komunalnog preduze─ça Obrenovac, na obrenova─Źkoj pijaci, odr┼żana je manifestacija┬ápod nazivom ''Veseli bazar - Obrenova─Źka pijaca''.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

 U organizaciji Javnog komunalnog preduze─ça Obrenovac, na obrenova─Źkoj pijaci, odr┼żana je manifestacija pod nazivom ''Veseli bazar - Obrenova─Źka pijaca''. Organizator, Javno komunalno preduze─çe Obrenovac, se i na ovaj  na─Źin uklju─Źuje u ┼żivot zajednice pospešuju─çi poljoprivrednike, privrednike, zanatlije, proizvo─Ĺa─Źe cve─ça i druge da poka┼żu šta sve lepo naš grad poseduje.

Pored onog uobi─Źajenog što se mo┼że na─çi na pijaci, tezge su ove ve─Źeri imale malo druga─Źiji izgled jer su se pored poljoprivrednih proizvoda tu mogli kupiti proizvodi malih porodi─Źnih radionica, rukotvorine zanatlija i umetnika koji su na šarenim tezgama izlagali svoje proizvode.

Praznik za o─Źi, ali i za dušu upotpunili su ─Źlanovi Centra za o─Źuvanje tradicije i kulture ''Termoelektrane Nikola Tesla'' Obrenovac i Tamburaški orkestar iz Srema, koji su igrom i pesmom oduševili posetioce bazara.

Prema re─Źima Zorana Lap─Źevi─ça, direktora Javnog komunalnog preduze─ça  Obrenovac, ova manifestacija ─çe pomo─çi da se obrenova─Źka pijaca do┼żivi na jedan potpuno drugi na─Źin, kao srce i duša Obrenovca i mesto na kome se gra─Ĺani dru┼że i s radoš─çu do─Źekuju goste.

"Cilj ove manifestacije je bio da se podr┼że mali privrednici sa naše teritorije, a s obzirom da je interesovanje bilo veliko uklju─Źili smo i ponu─Ĺa─Źe sa teritorija drugih opština koje se nalaze u našem okrui┼żenju. U─Źesnici su zanatlije, proizvo─Ĺa─Źi piva, vina, meda, proizvo─Ĺa─Źi suhomesnatih proizvoda i svega ostalog što ─Źini široku ponudu ovog prelepog, veselog bazara. Mo┼żemo re─çi da je ovaj veseli bazar sasvim ispunio svoj cilj." - rekao je Zoran Lap─Źevi─ç, direktor JKP Obrenovac.

''Veseli Bazar- Obrenova─Źka pijaca'' je manifestacija humanitarnog karaktera na kojoj su prikupljana sredstva  za Fond “Ivan Batini─ç“ - Udru┼żenje za pomo─ç obolelima od teških i retkih bolesti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE