Obrenovac, 19.09.2019

Počeli radovi na putu u naselju Bačevica(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.09.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
Rekonstrukcija puta u naselju Bačevica bila je od krucijalnog značaja za meštane Mesne zajednice Mislođin. Danas, kada su radovi počeli i kada je rešenje velikog problema na vidiku, stanovnici su u razgovoru sa predsednikom Gradske opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem izrazili zadovoljstvo i zahvalnost zbog ukazane pomoći.

Iz Saveta mesne zajednice navode da je velika stvar za čitavo selo to što će ovaj put konačno dobiti novi izgled.

"Ovo je bio jedan od najgorih puteva u Mislođinu. Četiri godine smo tražili način da ovo uradimo i konačno smo, na našu veliku radost, dočekali taj dan. Ovde će se u potpunosti presvlačiti asfalt i to je proces čijem početku prisustvujemo. Stanovnici naselja Bačevica su to zaista zaslužili. Imamo još mnogo toga u planu i naglasio bih da je u Mislođinu ostalo svega 10% neasfaltiranih ulica. Ovo jeste jedan od glavnih puteva, ali tih 10% podrazumeva sokake, kod kojih postoje problemi uglavnom pravne prirode," rekao je Ivan Urošević, predsednik MZ Mislođin, a zatim pozvao meštane da u saradnji sa Savetom dođu do rešenja koja se tiču ostalih deonica.

Gradska opština Obrenovac iz dana u dan osluškuje zahteve okolnih mesnih zajednica i nastoji da sve reči sprovede u delo. To je bio slučaj i sa putem u Bačevici, a pri današnjem obilasku je najavljena nova građevinska sezona radova.

"Danas smo započeli radove u Bačevačkoj ulici u dužini od 1300 metara. Zamolio bih meštane za strpljenje jer se radi o kompletnoj rekonstrukciji. Takođe, iskoristio bih priliku da najavim novu sezonu građevinskih radova po mesnim zajednicama, u kojoj nas očekuje 100 novih ulica do kraja godine," izjavio je Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Uskoro video...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE