Obrenovac, 05.07.2020

POLAGANJE VOZA─îKIH ISPITA U OBRENOVCU OD 22. AVGUSTA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.08.2017


´╗┐

 Od 4. jula, kada je na snagu stupio novi zakon, u Obrenovcu je stopirano polaganje voza─Źkih ispita obzirom da nije ispunjavao sve uslove za polaganje istih. 
Nedostatak semafora za direkcioni signal, nepravilno obele┼żena zona škole, signalizacija na banderi  i neobele┼żena glavna raskrsnica bili su razlozi zbog kojih kandidati nisu bili u mogu─çnosti da pola┼żu završni ispit. Rad auto škola nije bio zabranjen, u školama su se redovno odr┼żavali teorijska obuka,  teorijski ispiti i prakti─Źna obuka.
U medjuvremenu su sve nepravilnosti otklonjene i kandidati ─çe od 22. avgusta mo─çi bezbedno da pola┼żu voza─Źki ispit.
"Od ─Źetvrtog jula rešenjem Uprave saobra─çajne policije, Obrenovac kao naseljeno mesto dobio je zabranu polaganja prakti─Źnog ispita. Naseljeno mesto da bi ispunjavalo uslove prakti─Źnog ispita mora da ima jedan semafor koji prikazuje direkcioni signal, da zona škole bude obele┼żena, tj. u skladu sa Pravilnikom o signalizaciji saobra─çaja, kao i horizontalna i vertikalna signalizacija. Postavljen je semafor koji daje direkcioni signal u raskrsnici Kralja Aleksandra Prvog i Kralja Petra što je pove─çalo bezbednost u─Źesnika u saobra─çaju, zona škole "Posavski partizani" obele┼żena jeu skladu sa  pravilnikom i stvoreni su uslovi za bezbedno polaganje voza─Źkih ispita" - rekao je Branko Bezarevi─ç, Auto škola "Bane".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE