Obrenovac, 31.05.2020

Obilazak radova na rekonstrukciji restorana na bazenima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.08.2017.

Foto:lokalnenovine.rs
Iz dana u dan se svako obećanje sprovodi u delo, što će biti slučaj i sa restoranom na bazenima. Pri današnjem obilasku radova na rekonstrukciji ovog objekta, predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je da je uređenje ulaska u grad od krucijalnog značaja. Pored toga, najavio je projekte koji će u potpunosti izmeniti izgled naše opštine.

Sam restoran će građanima biti na raspolaganju od 10. septembra, kada je zakakazana i prva proslava.

 „Ambijentalna celina ulaska u Obrenovac će kroz veliki broj projekata biti potpuno promenjena. Imali smo situaciju da je ovde vladao potpuni mrak i da smo izgradnjom ulice Kralja Aleksandra pružili mogućnost da ovaj deo Obrenovca dobije novi izgled. Rekao sam da ću dati sve od sebe da ulaz u Obrenovac zablista novim sjajem, a prvi u nizu projekata bila je Cevka, koja je uređena na jedan lep način. Drugi objekat jeste ovaj čuveni restoran na bazenima, koji je u potpunosti bio urušen i uništen, a koji će za samo nekoliko dana dobiti novi sjaj. Što se tiče zdravstvenog, odnosno objekta spa centra, u pregovorima smo sa jednim ozbiljnim investitorom, koji bi prostor preuzeo do kraja godine. Imamo već sada potpisan ugovor o vlasništvu nad zemiljištem prekoputa Cevke za izgradnju tržnog centra od 12 000 kvadrata, koji će početi da se gradi do kraja godine. Najveći efekat celog tog procesa treba da bude objekat hotela, o kom ćemo u petak pričati na sastanku sa premijerkom. Nadam se da će i on, kao zrela kruška, pasti u naručje i da će zablistati u punom kapacitetu,“ rekao je Čučković, a zatim naglasio da je veoma ponosan na investitore i radnike koji će imati pune ruke posla do kraja ove i tokom cele sledeće godine.

 Opština Obrenovac i Sportsko-kulturni centar kvalitet usluga neće dovoditi u pitanje, zbog čega će prihod od restorana prvenstveno biti upotrebljen za uređenje stolarije na zatvorenom bazenu i prostorija bioskopa „Palež“.

 „Ovaj prostor je jedan od najatraktivnijih prostora u Obrenovcu za sve vrste restoranskih delatnosti. Nažalost, godinama je propadao i naša ideja je bila da nađemo strateškog partnera, koji će ovaj prostor iznajmiti, rekonstruisati i privesti nameni. Prihod koji budemo imali od ovog restorana upotrebićemo za poboljšanje kvaliteta naših usluga. Potrudićemo se da rekonstruišemo stolariju na zatvorenom bazenu i sredimo prostorije bioskopa „Palež“. Sve će se raditi na korist toga da našem objektu vratimo sjaj koji je imao osamdesetih i devedesetih godina. Završetak radova očekujemo 10. septembra, kada će biti i prva proslava u ovom restoranu. Naš Sportsko-kulturni centar i bioskop „Palež“ će potpuno biti stavljeni u funkciju već do kraja ove godine,“ naglasio je Ivan Jegorović, direktor JP SKC „Obrenovac“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE