Obrenovac, 24.02.2020

Rekonstrukcija krova doma mesne zajednice u Baljevcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.06.2019.
Radovi će biti završeni u narednih 15 dana

Foto:lokalnenovine.rs
Na zahtev Saveta mesne zajednice danas su u Baljevcu započeti radovi na rekonstrukciji krova doma mesne zajednice. Radovi će biti završeni u roku od 15 dana, a vrednost radova iznosi oko 600 hiljada dinara.

Prema rečima predsednika Saveta Dobrivoja Nestorovića, dom je izgrađen pre 40 godina sa krovom koji je bio ravan zbog čega je posle izvesnog vremena počeo da prokišnjava.

"Po mišljenju stručnih lica potrebna je demontaža postojećeg ravnog krova i postavka novog kosog krovnog pokrivača od falcovanog crepa. Te je jedino i pravo rešenje bilo da se pokrije crepom. Nakon sušenja ostaje nam da se srede unutrašnje prostorije. Ovo je jedino mesto u selu za druženje, tu smo se nekada okupljali, igrali stoni tenis, imali karate klub", rekao je Nestorović i izrazio nadu da će dom ponovo postati mesto okupljanja meštana.

Radove je obišao i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković koji je ovom prilikom obećao da će opština izdvojiti sredstva i za uvođenje grejanja na pelet.

U narednom periodu biće renovirane i unutrašnje prostorije, a u planu je da u objektu, pored kancelarije mesne zajednice, bude i uređena fiskulturna sala kao i prostor koji će koristiti klub penzionera.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE