Obrenovac, 23.02.2020

BBEE POSLOVNI FORUM


Izvor: Kurir,Lokalne novine | Obrenovac, 18.05.2017.
DA LI SE LIDER RA─ÉA ILI STVARA?

Foto:Promo


´╗┐

Jedinstven poslovni doga─Ĺaj u regionu, BBEE Poslovni Forum 2017 sa Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetskim  stru─Źnjacima za razvoj lidera u Beogradu - 29. i 30. Maja u hotelu Crowne Plaza sa temom inspiracija, transformacija, akcija

Svetski broj 1 poslovni um, i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menad┼żment, dr Marshalla Goldsmitha predstavi─çe svim prisutnim u─Źesnicima BEEE (Balkan Business Executive Education) - Poslovnog foruma, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, jedinstvenu ko─Źing metodologiju, namenjenu CEO, generalnim direktorima, top menad┼żmentu kompanija. 

Osnova ove medologije je – Pokreni to─Źak promena! Pri tome je jednostavna za primenu, merljiva i daje trajne rezultate. „Ono što vas je dovelo dovde, ne─çe vas odvesti tamo“ – naslov je jedne od najuspešnije Marshallove knjige, ujedno je i re─Źenica koja je suština njegove filozofije. Da bi promena bila trajna, odr┼żiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima. 

Metodologija MGSCC, dr Marshalla, sastoji se od sedam klju─Źnih koraka, koji se odvijaju u 'tesnoj saradnji' tri zainteresovane strane – lidera, kou─Źa i poslovnih saradnika. To su: Pitaj - saslušaj - zahvali se - razmisli i odaberi - odgovori-primeni i promeni - isprati efekte.

Cilj ove metodologije je da podr┼żi i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljuju─çi kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograni─Źavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.

Brian Tracy, najtra┼żeniji trener za prodaju u svetu, ovogodišnjim predavanjem, ─çe premijerno predstaviti svoj novi program u Beogradu, “Maximum Achievement 2.0”  „Maksimalni uspeh modifikovanjem poslovnih i li─Źnih modela“, odli─Źan program za biznis i edukaciju kako rukovodilaca tako i prodavaca. Koriš─çenjem najnovih znanja u svetskom biznisu, rukovodioci ─çe imati prilike da pove─çaju efikasnost svojim timova prodaje.

Da u svetu postoje druga─Źiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tr┼żištu, i to bez velikih investicija, pokaza─çe dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapa┼żene knjige “Menad┼żment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida". Ujedno ─çe se pozabaviti i problematikom kako zadr┼żati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne ra─Ĺa, da─çe dr Graziano Dominici, osniva─Ź DSM (Dance Space Molecules - Igra Molekula u prostoru) kou─Źing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazuju─çi na na─Źine kako lideri treba da se ‘sami sebi sklone sa puta’, da iza─Ĺu iz sopstvenog matrix-a, naprave kvantni skok i na taj na─Źin naprave uspeh na profesionalnom i li─Źnom polju. 

BBEE Forum je prvenstveno namenjen kompanijama, liderima, menad┼żmentu kompanija i preduze─ça, prodavcima, vlasnicima malih i srednjih preduze─ça, trenerima i kou─Źevima ali i svakom pojedincu koji ┼żeli vrhunsko znanje i vrhunski uspeh. 

Lideri su ve─ç ocenili da ─çe BBEE - Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE