Obrenovac, 21.09.2019

BEZOBRAZNO


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 29.06.2017.
Pojavile se lažne kazne za parkiranje!

Foto:Petar Marković
Parking servis podneće krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe koja je štampala i na automobilima u Beogradu ostavljala lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa cenom od 1.000 dinara i računom koji ne pripada tom javnom preduzeću.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, a preduzeće će podneti krivičnu prijavu. Iz tog preduzeća pozvali su građane da provere sve podatke ukoliko dobiju dnevnu parking kartu.

Naveli su da građani mogu prepoznati lažne naloge po tome što na njemu piše "Kazna za neplaćen parking", dok su na isečku koji pripada "Parking servisu" ispisani: broj naloga, registracija, marka vozila, adresa, parking zona, datum i vreme izdavanja naloga, broj kontrolora, kao i iznos za plaćanje.

Lažni nalog građani mogu da prepoznaju i po pogrešnom iznosu za plaćanje.

"Cena dnevne parking karte u plavoj zoni, gde su uočeni falsifikovani nalozi je 720 dinara, dok je cena u prvoj, drugoj i trećoj zoni 1870 dinara. Parking servis ne izdaje dnevne karte po ceni od 1.000 dinara", navodi se u saopštenju.

Na nalogu "Parking servisa" nije ispisano ni da se vozilo "nalazilo na parking prostoru bez plaćenog parking mesta" već samo da se uplatom u roku od osam dana ostvaruje pravo na popust.

Kontrolor Parking servisa koji je radio na Novom Beogradu uočio je tokom dana plavi nalog za dnevnu kartu sa prikačenim falsifikovanim isečkom koji ne pripada "Parking servisu".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE