Obrenovac, 14.11.2018

Predstava ÔÇťMotoriÔÇŁ pred obrenova─Źkim srednjo┼íkolcima (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.12.2017.
Predstava Motori, pri─Źa je koja govori o dvojici tinejd┼żera koji ukradenim motorom pregaze svoju vr┼ínjakinju, zna─Źi jedna od retkih predstava koja je u pro┼íloj sezoni iza┼íla u Beogradskim pozori┼ítima i koja je namenski pravljena upravo za srednjo┼íkolce

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Ima mnogo predstava koje bi oni mogli da gledaju, na koje odlaze sa školama i mislim da je ovo jedna od retkih predstava koja je namenski za njih radjena , koja govori o nekim aktuelnim temama na njima prihvatljiv na─Źin i upravo nam je cilj da pošaljemo vrlo pou─Źnu poruku o bezbednosti u saobra─çaju. - Patrik Lazi─ç, reditelj ove predstave.

Jedna od akcija koju je komisija za bezbednost u saobra─çaju organizovala sa Gradskim sektretarijatom za saobra─çaj.

„Re─Ź je o edukativnoj predstavi kojom obuhvatamo grupaciju uzrasta tre─çe i ─Źetrte godine srednje škole i ono što je njima najbitnije kao budu─çim voza─Źima, mo─çi ─çe da ─Źuju u ovoj predstavi, pre svega vezanmo za prevenciju. U ovoj godini smo imali zna─Źajan broj akcija, pre svega za u─Źenike osnovnih škola, za ─Ĺake prvake kao naše najmla─Ĺe u─Źesnike u saobra─çaju, za bicikliste, pešake, voza─Źe motornih vozila i traktora, a sa ovom ovde temom zaokru┼żujemo celo pri─Źu. Statisti─Źki iza nas imamo, kada gledamo bilans o u─Źesnicima saobra─çajnih nezgoda, najuspešniju godinu. Kada ka┼żem najuspešniju mislim da smo imali zna─Źajno smanjen broj saobra─çajnih nezgoda na teritoriji naše GO, a ono na šta smo posebno ponosni jeste ─Źinjenica da u poslenjih 18 meseci ni jedno dete školskog uzrasta nije bilo u─Źesnik saobra─çajnih nezgoda” - rekao je Mirko Vraneševi─ç, predsednik komisije za saobra─çaj GO Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE