Obrenovac, 29.02.2020

Podeljeno 100 kompleta obavezne autoopreme voza─Źima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.06.2019.
Još jedna akcija Komisije za bezbednost u saobraćju i patrole saobraćajne policije

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Danas je ispred hotela ”Obrenovac” organizovaha akcija podele 100 kompleta obavezne autoopreme voza─Źima motornih vozila.Ovo je samo još jedna u nizu akcija koja se organizuje sa ciljem da se skrene pa┼żnja voza─Źima na va┼żnost poštovanja propisa u saobra─çaju.

"Komplet sadr┼żi trougao, rezervne sijalice i u┼że za šlepanje. Ovo je još jedna u nizu akcija, ve─ç smo ove godine organizovali akcije koje su bile posve─çene i biciklistima, i motoristima, voza─Źima traktora, u─Źenicima osnovnih i srednjih škola, dakle svim kategorijama koje u─Źestvuju u saobra─çaju. Moram da napomenem da statisti─Źki gledano u poslednjih 10 godina, broj registrovanih automobila u Obrenovcu se pove─çao za 50 odsto što stvara mnogo te┼że uslove za vo┼żnju, mnogo ve─çu frekvenciju saobra─çaja, te┼że pronala┼żenje parking mesta. Ako tome dodamo i radove na rekonstrukcijama glavnih saobra─çajnica, uz ove tropske vru─çine, to dovodi do nervoze kod voza─Źa i pada koncentracije." – zaklju─Źio je Vraneševi─ç.

On je naveo podatak da je Obrenovac do 1. juna ove godine bio jedina opština u Srbiji bez ijednog stradalog lica u saobra─çaju.

"Poslednje dve nedelje imamo crni bilans u Obrenovcu, troje stradalih, jedna osoba je stradala na motoru, jedna na traktoru i ju─Źe jedan biciklista. Apelujemo na sugra─Ĺane, da voze pa┼żljivo i da prilagode brzinu uslovima na putu. Sa lepim vremenom mnogo je ve─çi broj pešaka, biciklista i motorista, te je potrebno sve to uzeti u obzir i biti koncentrisan." – poru─Źio je Vraneševi─ç i zamolio voza─Źe da gde god da su se uputili krenu malo ranije i bez nervoze.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE