Obrenovac, 18.01.2018

Otvoren konkurs za Nagradu grada Beograda


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 05.01.2018.
Grad Beograd je raspisao konkurs za dodelu Nagrade grada Beograda, a rok za podnošenje predloga je 20. februar. Odluku o dodeljivanju nagrade donosi Odbor koji je obrazovala Skupština grada

Foto:M.Ilić/RAS Srbija
Predlozi se dostavljaju Sekretarijatu za skupštinske poslove i propise, na pisarnici Gradske uprave grada Beograda na Trgu Nikole Pašića 6.

Nagrada grada Beograda dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju, sportu i zaštiti životne sredine.

Nagrada se dodeljuje se i za herojsko delo, dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju grada Beograda, kao i za izuzetan doprinos u realizaciji događaja od značaja za grad Beograd. Dodeljuje se pojedincu ili grupi za zajedničko delo, može se dodeliti istom licu više puta i može je dobiti autor koji ima prebivalište na teritoriji grada Beograda najmanje godinu dana. Nagrada se dodeljuje za delo koje je postalo dostupno javnosti prvi put na području Beograda od 1. januara do 31. decembra 2017.

Detaljnije o uslovima za podnošenje predloga zainteresovani mogu videti na zvaničnom sajtu grada, u rubrici "Gradski oglasi i konkursi".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE