Obrenovac, 10.12.2018

Otvoren konkurs za Nagradu grada Beograda


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 05.01.2018.
Grad Beograd je raspisao konkurs za dodelu Nagrade grada Beograda, a rok za podnošenje predloga je 20. februar. Odluku o dodeljivanju nagrade donosi Odbor koji je obrazovala Skupština grada

Foto:M.Ili─ç/RAS Srbija


´╗┐

Predlozi se dostavljaju Sekretarijatu za skupštinske poslove i propise, na pisarnici Gradske uprave grada Beograda na Trgu Nikole Paši─ça 6.

Nagrada grada Beograda dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignu─çe u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju, sportu i zaštiti ┼żivotne sredine.

Nagrada se dodeljuje se i za herojsko delo, dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju grada Beograda, kao i za izuzetan doprinos u realizaciji doga─Ĺaja od zna─Źaja za grad Beograd. Dodeljuje se pojedincu ili grupi za zajedni─Źko delo, mo┼że se dodeliti istom licu više puta i mo┼że je dobiti autor koji ima prebivalište na teritoriji grada Beograda najmanje godinu dana. Nagrada se dodeljuje za delo koje je postalo dostupno javnosti prvi put na podru─Źju Beograda od 1. januara do 31. decembra 2017.

Detaljnije o uslovima za podnošenje predloga zainteresovani mogu videti na zvani─Źnom sajtu grada, u rubrici "Gradski oglasi i konkursi".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE