Obrenovac, 21.05.2019

AKO PUTUJETE BG VOZOM...


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 24.07.2018.
Ove promene će vam ozbiljno poremetiti život

Foto:Tanjug/Jaroslav Pap
Od 25. jula, zajedno sa početkom radova na rekonstrukciji pruge Beograd centar - Stara Pazova doći će i do velikog smanjenja broja polazaka BG voza.

U Seketarijatu za javni prevoz kažu da će linija 1: Batajnica - Ovča saobraćati na sat vremena, a umesto linije Resnik - Beograd centar uvodi se linija Resnik - Ovča.

- Vozovi na ovoj drugoj liniji saobraćaće na svakih pola sata radnim danima - kažu iz Seketarijata i napominju da će se prvi i poslednji polasci linije Batajnica - Ovča razlikovati samo za po nekoliko minuta.

Resnička linija do sada je išla samo do Prokopa, i to na svakih sat, a sa ovom promenom ne samo da će broj polazaka biti dupliran, već će Resnik imati direktnu brzu vezu sa Autokomandom, Vukovim spomenikom, Pančevačkim mostom, Krnjačom i Ovčom.

- Subotom i nedeljom polasci će biti na sat vremena, osim prepodnevnog perioda subotom kada će vozovi Resnik - Ovča ići na pola sata do 12 sati, a ostali deo dana na svaki sat - objašnjavaju u Sekretarijatu.

S obzirom na to da je reč o velikoj redukciji, a da veliki broj putnika polazi iz Batajnice, biće pojačana linija 73: Batajnica - Blok 45. Osim BG voza, trasu menjaju i pojedini međunarodni vozovi za Sofiju i Bar.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE