Obrenovac, 24.02.2020

Radovi na Obrenovačkom putu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.06.2019.
Do 3. jula gužve, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila

Foto:Printscreen
Danas započeti radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 26, deonica Barič – Obrenovac, trajaće do 3. jula. U toku izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Obrenovac, rekao je da se radovi izvode po planu i programu JP ”Putevi Srbije”.

"Odavde ka Mislođinu će krenuti radovi na petlji za novi auto-put, ali sa druge strane, do restorana ”Duboko” radi se kompletna rekonstrukcija kolovoza. Skida se habajući sloj i krenuće skidanje nosećeg sloja, velike gužve se stvaraju, jer je potrebno da zbog radova bude otvorena samo jedna traka. Svakog dana između 14.00 i 15.00 časova će biti napravljena kraća pauza, jer je u to vreme i najveća frekvencija saobraćaja na ovoj deonici", objasnio je Vranešević.

On je dodao da će na nekim deonicama biti neophodna i potpuna obustava saobraćaja, zbog čega će saobraćaj biti preusmeren na put ka ”Baznoj hemiji” i kroz Baričku reku. On je uputio apel i zamolio za strpljenje, jer će, saobraćaj biti dodatno opterećen usled otvaranja auto-puta do Čačka koji se očekuje u narednih mesec dana.

Vranešević je napomenuo da stručnjaci iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca sa stručnjacima iz JP ”Putevi Srbije” rade na projektovanju novih trotoara koje će biti urađeni i sa leve i desne strane kolovoza.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE