Obrenovac, 03.06.2020

Po─Źelo prijavljivanje za beogradsku senior karticu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.11.2017.
Svi penzioneri na podru─Źju Beograda od danas mogu da se prijave i potpuno besplatno dobiju personalizovane senior kartice, koje pru┼żaju mogu─çnost popusta u trgovinskim lancima, apotekama, javnim preduze─çima, muzejima, bioskopima, pozori┼ítima, kafi─çima, ali i turisti─Źkim agencijama

Foto:Printscreen


´╗┐

Uslov za dobijanje benefit kartice jeste da penzioner ima prebivalište na teritoriji glavnog grada, a iznos penzije se ne uzima u obzir. Za posedovanje potpuno besplatne kartice dovoljno je popuniti formular.

Bosiljka Lon─Źar, zamenica na─Źelnika Uprave Gradske opštine Obrenovac, objasnila je gde se, i na koji na─Źin, formulari mogu popunjavati.

„Uz pomo─ç opštinskih slu┼żbenika, penzioneri pristupne formulare za senior karticu mogu da popune u zgradi opštine ili u prostorijama seoskih mesnih zajednica. Sa sobom je potrebno da ponesu li─Źnu kartu i ─Źek od penzije,“ ka┼że Bosiljka Lon─Źar.

Kartica ─çe penzionerima omogu─çiti da blagovremeno budu obavešteni o brojnim popustima koje grad nudi, a na sajtu ─çe biti mogu─ça i pretraga baze prodavnica. Za troškove izrade i distribucije kartice pobrinuo se Grad Beograd, koji o─Źekuje da ─çe mre┼ża maloprodajnih objekata, gde mogu da se ostvare popusti, širiti iz dana u dan.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE