Obrenovac, 07.07.2020

BEZ PANIKE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 03.02.2019.
Za registraciju auta ne morate da uzmete slobodan dan

Foto:Thinkstock
Auto-moto savez Srbije obavestio je svoje članove i ostale vozače u Srbiji da će na svim tehničkim pregledima AMSS-a biti omogućena prodaja polisa kao do sada.

AMSS je odbacio kao netačne napise u pojedinim medijima da će vozačima biti navodno potreban "slobodan dan" da bi registrovali svoje vozilo.

"Naprotiv, trebaće kao i do sada 30-ak minuta da završe kompletnu registraciju vozila na svim tehničkim pregledima AMSS-a", ističe se u saopštenju AMS S-a.

Kako se navodi, tehnički pregledi se ne mogu voditi isključivo ekonomskim interesom, jer je njihov osnovni cilj da je ispravno vozilo u saobraćaju, a "konkurentnost koja je više nego izražena u ovoj oblasti (preko 1.200 registrovanih tehničkih pregleda), doprineće nižoj ceni i boljoj usluzi na tehničkom pregledu".

AMSS dodaje da razume poslovnu odluku "određenih kolega da ubuduće neće prodavati polise osiguranja", ali istovremeno izražava ubeđenje da će "takvom odlukom postati apsolutno nekonkurentni i da će takva odluka, ako je uopšte bude, biti kratkoročna".

"Takođe, apelujemo na medije da ne prenose stavove pojedinih kolega kao generalne i jedinstvene, naprotiv to su stavovi nekolicine tehničkih pregleda, a nadamo se da će mediji koji su objavljivali ovakve tekstove, obavestiti javnost o tome od kada i koji tehnički pregledi ''neće izdavati polise osiguranja'', i tako dati korisnu informaciju vozačima u Srbiji da na tim mestima nije moguće produžiti kompletnu registraciju, kako ne bi gubili vreme posećujući ih, umesto da se stvara neosnovana nervoza kod vozača", kaže se u saopštenju AMSS-a.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE