Obrenovac, 22.11.2019

Uređenje Ulice Milisava Čamdžije u Bariču


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.05.2019.
Započeti su radovi na totalnoj rekonstrukciji važne saobraćajnice

Foto:lokalnenovine.rs
Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca u saradnji sa Javnim preduzećem ”Putevi Beograd” pristupili su izvođenju radova na totalnoj rekonstrukciji Ulice Milisava Čamdžije u Bariču.

"Pored potpune rekonstrukcije kolovoza radi se uređenje obala sa leve i desne strane kao i uređenje kanala koji je bio zapušten. Uporedo smo u blizini uredili i autobusko stajalište pored vojske i zacevili smo kanal kada bi meštani bezbedno mogli da čekaju autobus. Nastavljamo radove na infrastrukturi u mesnoj zajednici Barič kao i u ostalim mesnim zajednicama", rekao je pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović.

Manojlović je ovom prilikom najavio da će za nekoliko dana bit započeti radovi na rekonstrukciji važne saobraćajnice u Mesnoj zajednici Skela, a reč je o Ulici 10. oktobra.

Predsednik Saveta mesne zajednice Barič Branko Mrđa napomenuo je da je Ulica Milisava Čamdžije bila prioritet, s obzirom na to da se nalazi na velikoj uzbrdici sa velikim rupama.

"Radovi se izvode na zahtev građana, mi smo zahtev prosledili opštini, a opština odmah dalje. Ovde više neće biti problema ni u zimskom ni u letnjem periodu, a mi nastavljamo prolećne radove na čišćenju kanala i uređenju obala pored puteva", kazao je Mrđa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE