Obrenovac, 04.07.2020

Centar za podr┼íku porodici Obrenovac obele┼żio tri godine rada (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.11.2017.
Centar za podr┼íku porodici Obrenovac, jedan od Programa ja─Źanja porodica koje sprovode SOS De─Źija sela Srbija, obele┼żio je 3 godine rada

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Ovim povodom, u prostorijama Sportsko-kulturnog centra, organizovana je proslava, u okviru koje su predstavljeni rezultati dosadašnjeg rada. Na sve─Źanosti je prikazana i izlo┼żba radova koje su na radionicama odr┼żanim tokom prethodne tri godine izradili korisnici centra.

"Sve je po─Źelo 2014. godine nakon poplava, kada se zahtevala fleksibilnost, davanje odgovora i podrške porodicama u Obrenovcu. Posle toga je naš rad prepoznat od strane opštine, Centra za socijalni rad i drugih institucija u Obrenovcu, gde smo nastavili rad do danas. Trudimo se da radimo sa porodicama koje se nalaze u riziku od izmeštanja dece. Naš program obuhvata 60 porodica i 160 mališana, kojima pru┼żamo psiho-socijalnu podršku, savetodavnu i upu─çujemo ih na ostale institucije," rekla je Dragana Novakovi─ç, koordinator Centra za podršku u Obrenovcu.

Doga─Ĺaju su, osim korisnika, prisustvovali i predstavnici Gradske opštine Obrenovac, koji su istakli da je od velikog zna─Źaja da se rad Centra nastavi i u budu─çnosti.

"Ta organizacija se bavi brigom o deci bez roditelja i o ugro┼żenim porodicama. Do sada smo imali dobre odnose i ne vidim razlog da u budu─çnosti ne bude tako. Opština pozdravlja njihov rad i ┼żelimo da i u budu─çnosti bude tako," navodi Dragan Mladenovi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac.

Osim postignutih rezultata, Centar za podršku ugro┼żenim porodicama navodi da ─çe nastaviti sa svim aktivnostima koje vode ka boljem i zdravijem ┼żivotu dece i mladih.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE