Obrenovac, 28.02.2020

Čučković posetio Prilužje na Kosovu i Metohiji


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.12.2018.
Jedinstvo i mudrost preduslovi su za bolju budućnost i mir u regionu, poručio je predsednik Gradske opštine Obrenovac

Foto:Printscreen
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković posetio je srpsko naselje Prilužje u opštini Vučitrn na Kosovu i Metohiji. On je tom prilikom obišao Osnovnu školu "Vuk Karadžić" i vrtić "Car Konstantin".

Čučković je razgovarao sa rukovodstvom Prilužja o tome na koji način Gradska opština Obrenovac pomaže i podržava ostanak srpskog naroda na KiM.

"Konkretna pomoć mališanima iz Osnovne škole "Vuk Karadžić" kroz izgradnju i rekonstrukciju fiskulturne sale, kao i opremanje kuhinje u vrtiću, naš je doprinos opstanku i ostanku srpskog naroda u enklavama na Kosovu i Metohiji. Jedinstvo i mudrost preduslovi su za bolju budućnost i mir u regionu", rekao je Čučković.

U nastavku posete delegacija Obrenovca, na čelu sa predsednikom opštine Miroslavom Čučkovićem, prisustvovala je mirnom skupu koji se održao u Kosovskoj Mitrovici, zajedno sa gradonačelnicima Kosovske Mitrovice, Zvečana i Leposavića.

Uz predsednika Čučkovića delegaciju opštine Obrenovac činili su i članovi Veća Olga Mirosavljević i Aleksandar Pantelić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE