Obrenovac, 14.06.2024

ČISTA SRBIJA - IZGRADNJA KANALIZACIONE MREŽE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 03.02.2023.
Realizacijom projekta ”Čista Srbija”, na teritoriji gradske opštine Obrenovac planirani su projektovanje i izgradnja novh 100 kilometara kanalizacione mreže

Foto:obrenovac.rs


U Breštanskoj ulici, u mesnoj zajednici Urovci, u toku je izgradnja kućnih priključaka za kanalizacionu mrežu, odnosno završni radovi na izgradnji kanalizacione mreže.

– Ovaj posao je vrlo zahtevan i podrazumeva izlazak inženjera u svaku ulicu i kao takav traje dugo. Naši građani zbog izgradnje kanalizacione mreže imaju dosta problema u svakodnevnom funkcionisanju, posebno u delovima grada, gde su ulice uske, pa delovi na kojima su izvođeni radovi ostanu neki period neasfaltirani. Međutim, procedura je takva, da treba sačekati neko vreme, pre samog asfaltiranja, kako ne bi došlo do pucanja asfalta – rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić.

Matić je ovom prilikom zamolio građane za strpljenje dok traju radovi i najavio nove građevinske radove u naselju Mladost.

On je takođe istakao, da je dobijena građevinska dozvola za izvođenje radova na izgradnji kanalizacione mreže u mesnoj zajednici Barič, pa je i najavio početak građevinskih radova u ovom delu opštine Obrenovac.

– Ovim projektom obuhvaćena je izgradnja kanalizacione mrže u mesnim zajednicama Zvečka, Urovci, Krtinska, jedan deo naselja Gaj, kao i deo industrijske zone. Takođe, radi se na projektovanju nastavka mreže u Zvvečkoj, od nadvožnjaka do Ratara, kao i deo Mislođina, ali i ceo Barič – naveo je Matić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE