Obrenovac, 26.02.2020

'DOĆI ĆE ŽUTI LJUDI...'


Izvor: Srna,Lokalne novine | Obrenovac, 11.04.2017.
Kineski turisti hrle u Srbiju

Foto:Profimedia
Srbija je kao turistička destinacija osvojila nagradu "Top pet prekomorskih destinacija" na nedavnom Međunarodnom samitu turističkih destinacija u Pekingu, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije.

Osim Srbije, nagradu za prvih pet prekomorskih destinacija za kineske turiste osvojili su Salcburg, Egipat, Nemačka i Poljska.

Nagradu je dodelio "Turizam medija", koji predstavlja jedan od vodećih medija namenjenih turističkoj privredi Kine. Dobitnici nagrada su odlučeni glasanjem kineskih organizatora putovanja i predstavnika turističkih agencija Kine.

Na međunarodnom samitu turističkih destinacija, održanom u Pekingu 7. aprila, učestvovalo je više od 500 učesnika, među kojima predstavnika nacionalnih turističkih organizacija iz više od 50 zemalja sveta, organizatora putovanja, hotela, turističkih agencija i ostalih relevantnih predstavnika turističke industrije.

Kinesko tržište postalo je najveće turističko tržište za inostrana putovanja sa procijenjenih 127 miliona prekomorskih posjeta u 2017. godini.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE