Obrenovac, 21.09.2019

Rekonstrukcija puta Grabovac Donji kraj - Šabački put


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.10.2017
Radove je obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima i tom prilikom istakao da će do Nove godine u Obrenovcu biti obnovljeno i izgrađeno preko 300 kilometara puteva.

Foto:lokalnenovine.rs
Započeti su radovi na rekonstrukciji puta od Manastira u Grabovcu do Šabačkog puta. Put koji je bio u jako lošem stanju, jer nije rekonstruisan 45 godina konačno će biti nov, funkcionalan i bezbedan za stanovnike koji gravitiraju ovim delom opštine. 

Radove je obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima i tom prilikom istakao da će do Nove godine u Obrenovcu biti obnovljeno i izgrađeno preko 300 kilometara puteva.

- Posle rekonstrukcije centralnih puteva koji su bili vezani za pravac Grabovac-Banjani preko Vukićevice i centralni putni pravac koji je vezivao put za Beograd preko Mislođina, Draževca i Konatica do Stepojevca preko puta Draževac-Vranić preostale su nam još dve deonice. Prva je ova na kojoj smo danas u dužini od 8,2 kilometara i koja prelazi preko pruge. Ona će biti šira od postojeće i biće potpuno nova, dakle ne radi se mestimično krpljenje udarnih rupa, već totalna rekonstrukcija. Druga deonica je put od Ibarske magistrale do škole u Draževcu kroz naselje Baljevac, to jest od jaruge kod groblja do Živkovića kraja koja je u posebno lošem stanju. Ti radovi kreću 6. novembra, dok će 9. novembra započeti radovi na Šabačkom putu, da bismo vezali Skelu i Ušće u dužini od 4 kilometara potpuno novom saobraćajnicom – kazao je Čučković i dodao da će se za sve to vreme i dalje raditi seoske saobraćajnice i nekategorisani putevi.

Investitor radova je Republika Srbija, a izvođač radova Preduzeće ''Strabag''.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE