Obrenovac, 20.04.2019

Dečija nedelja u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.10.2018.
ZA SREĆNO I ZDRAVO DETINJSTVO BEZ NASILJA

Foto:Printscreen
Mališani iz vrtića "Cvrčak" pustili su preko 150 šarenih balona u nebo, sa porukama ljubavi i prijateljstva, koje su upućene drugoj deci. Na ovaj način je tradicionalno počelo obeležavanje dečije nedelje.

Svako dete je izmislilo i napisalo poruku za neko dete na svetu, a šta deca žele sem da žive složno i zdravo, da budu srećni, imaju mnogo igračaka...Kako su nam rekli, ovo im pričinjava veliko zadovoljsto jer znaju da će svi ti baloni negde sleteti i da će deca čitati njihove poruke.

U vrtiiću "Cvrčak" i ova dečija nedelja biće posvećena promociji dečijeg stvaralaštva i kreativnosti, a organizovaće se i sportske i umetničke aktivnosti. Već sutra je organizovano druženje sa KUD-om "Jeka", dok će u sredu biti organizovane takmičarske igre u kojima će učešće uzeti i roditelji. Za četvrtak su planirane likovne radionice, a u petak je organizovan izlet u etno selo "Kuštunići".

Ove godine, dečija nedelja će biti organizovana od 01. do 07. oktobra, pod sloganom "ZA SREĆNO I ZDRAVO DETINJSTVO BEZ NASILJA".

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE